Hvem er jeg?

Mød personen bag Bedrekrop.nu

På jobbet og i privaten

Karriere, meritter & fritid

Hvis vi istedet for kun at snakke om smerte frihed snakkede om muligheder, villle livet være meget mere interessant

Jeg har været fysioterapeut siden 1992 og har arbejdet med menneske kroppen lige siden.  Det første år som fysioterapeut lavede jeg lidt forskelligt. Bla. var jeg fysioterapeut på La Santa Sport på Lanzarote. Fra 1993 har jeg arbejdet som praktiserende fysioterapeut. Fra 1997 på min egen klinik Spentrup Fysioterapi. Den solgte jeg i marts 2018 for at hellige mig mine nye klinik: Bedrekrop.nu

De sidste 5 år er jeg blevet mere og mere begejstret for det, man som behandler kan med BeActivated. Jeg kan sammen med mine klienter opnå noget med at mobilisere og give øvelser. Men aktiveringen løfter det hele op på et hidtil ukendt og meget højere niveau! Man ved ikke, hvordan det er, før man har prøvet det. Men det er fantastiske og livsændrende, det kan jeg love!

Jeg har alle de kurser, der er udbudt indenfor BeActivated. Jeg går stadig fortsat på kursus, når der er mulighed for det. For der er altid mere at lære, opleve og erfare.

Jeg er og har altid været meget ambitiøs og måske noget kompromisløs med  mit arbejde. Derfor har jeg altid dygtig gjort mig, så snart muligheden har været der.

Jeg har en uendelighed af kurser og kompetencer:

Mulligan kurser til hele kroppen, MET (muskel energi teknik) til hele kroppen, MFR (bindevævs teknik til hele kroppen), Anatomi train (bindevævs sammenhæng i hele kroppen), Mckenie kurser, kinesiotape kurser, HVT kurser (high velocity trust/ manipulations ) kurser. Kurser til nakke, ryg , skulder, hofte, knæ ,albue, håndleds og fodleds undersøgelse og behandling.

Men efter jeg er begyndt at arbejde med BeActivated, er det altid det, der er første valg. Det virker simpelthen bare meget bedre. De andre ting har jeg med i rygsækken, hvis der skulle blive brug for dem.

IMG_2194

Jeg har som ung dyrket idræt på højt niveau. men allerde som 25 årig var jeg idrætsinvalid. Jeg ville ønske at mit yngre jeg havde mødt BeActivated, så havde jeg haft det helt anderledes. 

Nu er jeg langt om længe ved at være i stand til at bruge mig selv i idræt igen. Det takket være BeActivated.

Jeg er gift og har 2 døtre. Vi bor på en mindre gård. Vi har kødkvæg, Limousine, som jeg er opvokset med.

Inden for de sidste 3-5 år er jeg begyndt at ride islænder og er begyndt at avle en smule her også.

For mig er det den ideelle sport, for det kombinere det jeg elsker: at bevæge mig, at dygtiggøre mig, at arbejde med dyr og at være i naturen.

IMG_1984